Πολλές φορές,
«καταδικάζουμε» μια συνταγή σε αποτυχία από την πρώτη μας κιόλας κίνηση: το
μέτρημα του αλευριού. Επειδή το αλεύρι συμπιέζεται μέσα στη συσκευασία του,
είναι πολύ εύκολο να γεμίσουμε το φλιτζάνι ή τη μεζούρα μας με περισσότερο
αλεύρι από αυτό που πρέπει. Για να μη την πατήσουμε, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
1.
Με ένα κουτάλι, ανακατεύουμε
και αφρατεύουμε το αλέυρι μέσα στη συσκευασία.
2.
Χρησιμοποιούμε
κουτάλι για να μεταφέρουμε το αλεύρι από τη συσκευασία στη μεζούρα μέτρησης.
3.
Χρησιμοποιούμε
μαχαίρι ή σπάτουλα για να «ισιώσουμε» το αλεύρι στη μεζούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου